Drukke tijden G-team Albatros

02 mei 2011
Drukke tijden G-team Albatros

ZWIJNDRECHT - Aanstaande zaterdag 7 mei speelt het G-team van de korfbalvereniging Albatros thuiswedstrijden voor de lopende veldcompetitie.  Het enthousiaste team ontmoet op sportcomplex Develstein Nikantes (12.00 uur) en Vitesse (13.30 uur) en hoopt weer op een paar doelpunten.

Het team, bestaande uit mensen met een verstandelijke beperking, heeft nog drukke weken voor de boeg met een uitje naar voetbalvereniging Pelikaan, een toernooi in Barendrecht en het NK G-korfbal op 25 juni in Alphen a.d. Rijn.
Vanwege de meivakantie zijn er op 7 mei nauwelijks wedstrijden, maar wel wordt de belangrijke ontmoeting tussen Albatros en Futura gespeeld. De wedstrijd stond al op 2 april gepland, maar moest verzet worden. Bij winst op Futura doet Albatros goede zaken in de strijd tegen degradatie. De wedstrijd begint om 14.00 uur op sportcomplex Bakestein.

In een periode met minder wedstrijden vermaken de Albatrossers zich prima met nevenactiviteiten. Zo werd op 16 april de medewerkersavond georganiseerd en was er vrijdag 29 april Bea’s schuimfuif in de Albatroskantine. De voorbereidingen van twee kampen en enkele slotactiviteiten zijn inmiddels begonnen en bovendien zal Albatros binnenkort haar kantine gaan pimpen, kortom genoeg werk aan de winkel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.