Handbalheren zien zegereeks eindigen

02 mei 2011

ZWIJNDRECHT - De handbalheren van sv Conventus hebben een reeks van drie overwinningen zien eindigen door een nederlaag op het eigen veld. Onder zomerse omstandigheden en voor een groot thuispubliek kon het Zwijndrechtse team moeizaam in zijn spel komen en kon weinig tegen kampioenschapkandidaat Westlandia inbrengen.

Na in het verleden Westlandia goed tegenstand te hebben gegeven, was het de verwachting dat het opnieuw een spannende wedstrijd zou kunnen worden. Na het beginsignaal bleek deze verwachting echter een illusie te zijn. Het in geel/zwart spelende team kon erg moeizame start, wat goed geïllustreerd werd met een 14 – 3 ruststand. Met junior Brent Kool in het doel wist Conventus het tij in de tweede helft te keren, maar kon geen aanspraak maken op punten. De strijd eindigde in een 12 – 27 nederlaag.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.