Brand bij vleesverwerkingsbedrijf

03 mei 2011

ZWIJNDRECHT - Op maandagmiddag 2 mei ontstond rond 12.45 uur brand bij een vleesverwerkingsbedrijf aan de Planckstraat. De brand ontstond in de opslag op zolder waar vooral verpakkingsmateriaal was opgeslagen. De brandweer rukte met groot materieel uit en schaalde op naar grip 1, o.a. vanwege de weersomstandigheden (veel wind, droge lucht). Binnen korte tijd was de brand onder controle en kon worden afgeschaald. Omstreeks 14.30 uur was de brand meester. De aanwezige medewerkers van het bedrijf konden het pand op tijd verlaten. Eén van hen werd naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek, nadat hij rook had ingeademd. Vanwege de rookontwikkeling werden omliggende bedrijven tijdelijk geadviseerd om ramen en deuren te sluiten. De opslagzolder van het pand brandde volledig uit. De brandweer zal nog enige tijd nodig hebben voor het nablussen. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.