Pelikaan D1 in de finaleronde van het VTT toernooi

06 mei 2011

ZWIJNDRECHT - Pelikaan D1 is doorgestoten naar de finaleronde van het VTT toernooi, een talenten toernooi voor hoofdklassers. Op 2 juni aanstaande zullen de talenten van z.v.v. Pelikaan zich begeven richting Oosterwolde (Friesland) om daar samen met onder andere Hardinxveld en Wieldrecht te strijden voor de landelijke titel. De deelname aan het toernooi laat zien waar Pelikaan momenteel staat met de jeugdopleiding, want volgend jaar zullen alle selectie-elftallen wederom (minimaal) hoofdklasse spelen.

Pelikaan is in de hoofdklasse B net onder de top geëindigd, terwijl gedurende het paasweekend de Top of Holland Trophy werd binnengesleept. Op het internationale toernooi in Assen was Pelikaan op de finaledag te sterk voor Frederica FF uit Denemarken. Deze prijs tezamen met de tweede plaats bij het zaalvoetbaltoernooi in Hendrik Ido Ambacht en de eerste plaats bij het zaalvoetbaltoernooi in Zwijndrecht maakt de blauwzwaren langzaam maar zeker echte ‘cupfighters’. Nu mag Pelikaan D1 zich meten met de toptalenten van Nederland.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.