Tweetal aangehouden na achtervolging

07 mei 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - In de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 mei werden een 23-jarige en een 26-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden. Surveillerende agenten zagen de twee rijden in een personenauto op de Swanendrift. Bij controle bleek dat de auto niet verzekerd was. Toen de agenten de auto staande wilden houden, ging deze er vandoor. Na een achtervolging werd de auto aangetroffen aan de Van Goghstraat. Agenten zagen de twee weglopen en hielden hen aan. De bijrijder werd heen gezonden. De 26-jarige bestuurder is ingesloten en wordt verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.