Gelijk spel voor Albatros

08 mei 2011 door Ad van Herk
Gelijk spel voor Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag was een rustige dag op CKV Albatros. Albatros 1 speelde een inhaal wedstrijd tegen Futura 1. Een pittige wedstrijd met een ruststand van 5 – 6. Na de rust werd het al snel 6 – 9. Albatros wist toch terug te komen en Rene Havelaar  wist  de  12 – 12 te scoren.

Ook Albatros A6 was afgelopen zaterdag op Albatros te vinden zij wonnen met een prachtige uitslag van 11 -1 tegen Springfield A1. Een goede wedstrijd met mooie doelpunten ook Romy Pruijsen uit B4 heeft een mooi doelpunt gemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.