Henk Mirck iedere dag op de twitterfiets

09 mei 2011 door Ad van Herk
Henk Mirck iedere dag op de twitterfiets

ZWIJNDRECHT - Twitteren over duurzame ervaring op fiets. Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 mei gaat wethouder duurzaamheid Henk Mirck (De duurzaamste wethouder van de Drechtsteden volgens AD de Dordtenaar) iedere dag op de fiets naar het werk en naar zijn afspraken in bijv. Ridderkerk en Alblasserdam. Hij deelt zijn duurzaamheidervaring met ons via Twitter.

De wethouder moedigt iedereen aan om te gaan fietsen, want het is goed voor het milieu, gezondheid en portemonnee.

De #Twitterfiets is een opvallende oranje fiets. Geen fiets die kan twitteren, wel eentje waarover getwitterd kan worden. Elke week worden er één of twee Twitterfietsen uitgeleend aan mensen die actief zijn op Twitter. Zij doen verslag van hun belevenissen met de fiets.
De Twitterfiets werd eerder uitgeleend aan onder andere Arjan El Fassed (Tweede Kamerlid GroenLinks), cabaretier Guido Weijers en CDA-Europarlementariër Wim van de Camp.

In de Drechtsteden gingen o.a.Piet Sleeking, wethouder in Dordrecht, Peter Verheij wethouder in Alblasserdam, en Rein Meester, directeur Duurzaamheid gemeente Dordrecht, Henk Mirck al voor.
http://twitter.com/#!/HenkMirck

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.