Handbaldames laten punten liggen in Den Haag

09 mei 2011 door Ad van Herk
Handbaldames laten punten liggen in Den Haag

ZWIJNDRECHT - De handbaldames van sv Conventus zijn er niet in geslaagd om punten mee te nemen uit een wedstrijd tegen het Haagse Hermes. De aanval bleek in de onder zomerse omstandigheden gespeelde wedstrijd onvoldoende doeltreffend te zijn, waardoor het team enkele punten tekort kwam op de tegenstander.

Met een ruime overwinning in de laatste zaalwedstrijd op Hermes, was het duidelijk dat er afgelopen zondag voldoende mogelijkheden lagen voor een overwinning. Na het beginsignaal bleek echter dat de aanval niet liep zoals het moest, waardoor er nauwelijks ballen het doel in verdwenen. Een redelijke verdediging zorgde voor een 5 – 4 ruststand, wat nog hoop bood voor een betere tweede helft. Ook in het tweede deel van de wedstrijd kon het team weinig tot scoren komen, wat resulteerde in een 12 – 9 nederlaag.

Ook de tweede teams bleven afgelopen weekend puntloos. Het tweede damesteam verloor van Atomium ‘61 met 19 – 17, terwijl het tweede herenteam in Gorinchem met 26 – 21 van Achilles verloor. Het eerste herenteam was afgelopen zondag vrij.

Niet voor publicatie: Conventus Heren- en Dames 1 spelen gedurende het veldseizoen beiden in de tweede klasse van de afdeling Zuid-Holland.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.