Zwijndrechtse veteranen schaakclub Kubiek

12 mei 2011 door Ad van Herk
Zwijndrechtse veteranen schaakclub Kubiek

ZWIJNDRECHT - 15 jaar geleden is er gestart met de veteranenschaakclub in Kubiek.

Elke dinsdagmorgen tussen 9 en 12 uur speelt men in een gezellige, gemoedelijke sfeer. Sinds 2010 speelt men een onderlinge competitie en op 10 mei vond de prijsuitreiking plaats. Op de eerste plaats: Piet van Rijs. De aanmoedigingsprijs  was voor Cornelis de Graaf en poedelprijs was voor M. Smit, hij kreeg een fles wijn als troost. De schaakclub is bedoeld voor 50plussers en zowel club- als thuisschakers kunnen op deze morgen genieten. Ieder is van harte welkom. Er is nog wel een plaatsje voor u. Voor meer informatie kunt u bellen naar Kubiek. Elke werkdag tussen 9 en 12 uur. Tel. 078-6126364. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.