Automobiliste gewond na aanrijding

13 mei 2011 door Ad van Herk

HEERJANSDAM - Na een aanrijding op de Dorpsstraat in Heerjansdam is een 62-jarige automobiliste uit Barendrecht gewond geraakt. Op donderdagmiddag 12 mei 2011 kwam de melding dat er een auto tegen een paal gebotst was op de Dorpsstraat en dat de bestuurster van dit voertuig daarbij verwondingen opgelopen had. Het slachtoffer had veel pijn en daarom bracht een ambulance haar naar het ziekenhuis. Ook een woning liep schade op door de aanrijding. Er zat onder andere een scheur van ongeveer 70 centimeter in de muur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.