Oplevering van de Moermond en de Cannenburg

13 mei 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Met het planten van de laatste tien struikjes is de oplevering van de Moermond en de Cannenburg officieel een feit. Henk Mirck (wethouder openbare ruimte) werd geholpen door drie jarige kinderen van basisschool de Twee Wieken. Alle kinderen kregen een ijsje. Omwonenden werden getrakteerd op koffie en soep. Omroep Atos maakte opnamen voor de televisie. De zonneschijn maakte er vrolijk geheel van. Een korte impressie:


Mirck bedankte bewoners voor hun begrip en geduld in korte toespraak

Jarige kinderen plantten samen met wethouder de laatste struikjes om schoolplein

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.