Handbalheren sv Conventus vechten, maar komen tekort op Ventura

16 mei 2011

ZWIJNDRECHT - Ondanks dat het team er voor heeft geknokt om de uitnederlaag tegen Ventura goed te maken, zijn de handbalheren er niet in geslaagd om de Schiedamse club te verslaan. Het Zwijndrechtse team liep in de eerste helft een te grote achterstand op, welke niet meer kon worden gedicht. Ook het eerste damesteam van Conventus bleef afgelopen zondag puntloos.

Na in de eerste helft van het veldseizoen met 28 – 18 te hebben verloren van Ventura, waren de heren van Conventus gebrand op revanche voor eigen publiek. Het team dat met het gemis van enkele basisspelers iets gehandicapt was kwam in de eerste helft echter niet best uit de verf keek direct tegen zes punten achterstand in de rust. In de tweede begon het team sterk en dichtte het gat snel tot drie punten, maar op dat moment zorgden enkele ongelukkige ballen er voor dat de achterstand opnieuw weer opliep en er met 22 – 28 verloren werd.

Voor Conventus Dames 1 verliep de wedstrijd, in vergelijking met de heren, precies tegenovergesteld. Het team speelde een sterke eerste helft, waarin het veelvuldig wist te scoren. Met een 9 – 11 ruststand leek van alles in de tweede helft mogelijk te zijn, maar vanaf het beginsignaal voor deze tweede helft liep het spel niet meer. De Zwijndrechtse dames konden nauwelijks meer tot scoren komen, terwijl de achterstand wel verder opliep. De strijd eindigde in een 10 – 20 nederlaag.

Een spannender strijd was het bij Conventus Dames 2, die maar één punt tekort kwamen op Snelwiek en met 8 – 9 verloren. De eer van Conventus werd gered door het tweede herenteam, dat met 22 – 16 van HVOS won
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.