Jeugdploegen Albatros doen goede zaken

16 mei 2011
Jeugdploegen Albatros doen goede zaken

ZWIJNDRECHT 15 mei 2011 – Met name de jeugdteams van Albatros hebben afgelopen speelweekend goede zaken gedaan. Er zijn een aantal ploegen die de koppositie hebben versterkt of zichzelf weer titelkansen hebben gegeven.

Het 3e juniorenteam van Albatros staat ongeslagen bovenaan. Op een winderig veld in Alblasserdam werd er met
5-9 gewonnen van Kinderdijk A2. Volgende week kan de ploeg van Roeland Barendregt kampioen worden.
A1 won afgelopen week van Tweemaal Zes A1 en loopt zo weer wat punten in op koploper Nieuwerkerk A1. Met nog 3 wedstrijden te gaan en 3 punten verschil, is het kampioenschap nog altijd binnen handbereik.

B1 speelde tegen DSC. De gasten belven nog lang bij en via 3-3 was het toch Albatros dat net voor rust een voorsprong pakte van 2 punten (5-3). Na rust liep de ploeg van René Havelaar en Wim van Huizen gemakkelijk weg en bleef de ploeg de ongeslagen status behouden (eindstand 12-4).

Albatros C3 won van Vitesse C3 met 6-0. Twee weken geleden stonden beide ploegen ook tegenover elkaar en toen was het een spannende wedstrijd waarbij Albatros nipt wist te winnen. Dit keer wist Albatros snel een voorsprong van 2 punten te pakken en aan het einde van de wedstrijd kwam de ploeg los en wist nog viermaal te scoren. Concurrent Thor C1 liet een punt liggen. C3 heeft hierdoor de koppositie van Thor overgenomen.

Ook C5 maakt nog steeds kans op het kampioenschap. Er werd gewonnen van Sporting Delta C5 en hierdoor voert C5 nog altijd de ranglijst aan. Ook Albatros D2 mag zich nog steeds koploper noemen. D2 won met 1-9 van PKC D6. Het eerste D-team wist PKC D2 te verslaan met 12-5 en staat nu op gelijke hoogte met de ploeg uit Papendrecht.

Naast jeugdteams speelde ook het vlaggenschip van Albatros. In de eerste helft kon de ploeg goed meekomen met het hoger geklasseerde KVA uit Amstelveen. Via 7-7 nam KVA echter vlak voor rust een 8-10 voorsprong. In de tweede helft ging het schotpercentage van de gasten flink omhoog en moesten vooral de dames van Albatros veel tegendoelpunten incasseren. Eindstand 15-23.

De reserves van Albatros traden aan tegen Korbis 2. Albatros liep snel uit naar een 5-1 voorsprong, maar helaas kwam de ploeg uit Waddinxveen terug in de wedstrijd. In de 2e helft kwam Albatros zelfs op een 6-7 achterstand. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd onbeslist (11-11).

Albatros 4 won met 1 punt verschil en heeft als hekkensluiter van de poule weer aansluiting gevonden met de overige ploegen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.