Bromfietser krijgt verschillende bekeuringen

18 mei 2011

ZWIJNDRECHT - Een 17-jarige bromfietser uit Papendrecht kan verschillende bekeuringen tegemoet zien. Hij reed op dinsdagavond 17 mei 2011 over de Karel Doormanlaan in Zwijndrecht. De jongen droeg geen helm en de brommer had geen kentekenplaat. Dat was de reden dat agenten hem wilden controleren. De verdachte negeerde het stopteken van de politie waarna de politiemensen hem op de Stationsweg klemreden. De 17-jarige had geen rijbewijs en ook geen identiteitsbewijs bij zich. De politie nam zijn brommer in beslag.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.