Waar komt het geld vandaan?

19 mei 2011

ZWIJNDRECHT - Twee inzittenden van een auto zijn in Zwijndrecht op woensdag 18 mei 2011 aangehouden. Agenten zagen dit voertuig met een Engels kenteken over de Ringdijk in Zwijndrecht rijden. Uit het onzeker rijgedrag bleek dat de bestuurder vermoedelijk op zoek was. De politiemensen zetten het voertuig aan de kant op de Stationsweg. De bestuurder zei dat ze op vakantie waren en de inzittende was stil en oogde erg zenuwachtig. In de auto lagen onder andere twee tassen. Hierin zaten rollen met 2 euro munten met een totale waarde van duizenden euro’s. De twee gaven geen goede verklaring waarom ze in Zwijndrecht waren en vertelden dat ze het geld gewonnen hadden. De politiemensen namen de mannen van 27 jaar uit Roemenië mee naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.