Lokale politici doen mee aan Verkerkloop

20 mei 2011

ZWIJNDRECHT-Afgelopen woensdag is, met prachtig weer, de verkerkloop 2011 van start gegaan. Vanaf 18:00 uur zijn 1200 schoolkinderen bezig geweest met de scholen competitie. Bij de schoolkinderen zie je hoe laagdrempelig hardlopen eigenlijk is. Slecht een paar sportschoenen is nodig om van start te gaan. Bij de 5 kilometer deden 115 teams mee. Het team van de lokale politici is op  een respectabele 47e plaats geëindigd. Het geld wat al die team hebben bijgedragen gaat dit jaar naar het Albert Schweitser Ziekenhuis. Aan de hoeveelheid teams en reguliere deelnemers zie je dat dit evenement goed verankert is in de zwijndrechtse sportcultuur.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.