Alerte getuige belt politie voor auto-inbraak

21 mei 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT– Een 38-jarige inwoner van Dordrecht is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden voor inbraak in een auto. Een getuige belde de politie nadat hij had gezien dat iemand zich verdacht gedroeg in een auto op de Vijverweg. Aangezien een duidelijk signalement werd doorgeven kon de politie even later op de Frans Halsstraat een man aanhouden die voldeed aan het signalement. Ook had de man een fiets bij zich die niet van hem bleek te zijn. Bij onderzoek bij de auto bleek een autoruit te zijn ingeslagen. De man is ingesloten voor nader onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.