Conventus scoort veelvuldig en behaalt ruime overwinning op Melmac

23 mei 2011 door Ad van Herk
Conventus scoort veelvuldig en behaalt ruime overwinning op Melmac

ZWIJNDRECHT - De laatste thuiswedstrijd, onder zomerse omstandigheden,  in deze competitie werd op een eclatante wijze afgesloten.
In de uitwedstrijd tegen deze tegenstander werd nog  geheel onnodig verloren.

Het team wilde ook graag revanche nemen op het slechte presteren vorige week  in de uitwedstrijd tegen Trekvogels.Met Kevin Bras voor de licht geblesseerde Thomas Streefkerk slaagde het team  van trainer/coach Benno Snaphaan daar ruimschoots in zette een puike prestatie neer.Opvallend was dat 10 spelers/ speelsters een bijdrage leverden aan de 23-15 einduitslag.

De doelpunten werden over beide helften redelijk goed verdeeld. In een wedstrijd waarin door scheidsrechter Frank Stout vele strafworpen werden gegeven ,was er bij rust een 14-8 tussenstand bereikt.

Na rust werden Selma van Putten en Samantha Boorsma goed vervangen door Denise Coenraads en Ilona Schreuders. Beide teams bleven vrijwel om beurten scoren en kwam de voorsprong van Conventus nimmer in gevaar.

Vlak voor tijd werd Kevin Bras die maar liefst 5 keer scoorde vervangen door Thomas Streefkerk. Voor hem was de tijd te kort om de korf doeltreffend te vinden. Volgende week speelt Conventus uit tegen Ten Donck uit Ridderkerk.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.