Winst voor Albatros 2, helaas geen punten voor Albatros 1

23 mei 2011 door Ad van Herk
Winst voor Albatros 2, helaas geen punten voor Albatros 1

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag wist het tweede team van de Zwijndrechtse korfbalvereniging gemakkelijk 2 punten te pakken. Ook A1 wist na een stroeve start toch gemakkelijk te winnen. Het eerste team van Albatros kon helaas geen punten mee terugnemen.

Het eerste team speelde een belangrijke wedstrijd bij Refleks in Rijswijk. Het werd een moeizame wedstrijd waarbij de schutters Timon Lommers en Wouter Nugteren in een afvangpositie werden gedwongen. Ondanks de tomeloze inzet van Ot Huyser trok Refleks aan het langste eind en kwam Albatros net één doelpunt tekort: 11-10. De scheidsrechter speelde een dubieuze hoofdrol door een aantal overtredingen over het hoofd te zien. De staartploegen krijgen nu alleen nog hoger geplaatste ploegen als tegenstander, dus hopelijk kan Albatros de 6e plaats behouden.

Het tweede team van Albatros won redelijk gemakkelijk bij Valto met 9-15. Chloë Pelgrom mocht na bijna anderhalf jaar afwezigheid haar eerste speelminuten binnen de lijnen maken. Ook A1 wist na een stroeve start te winnen. Na 10 minuten, bij een 2-1 achterstand, kwam A1 op gang tegen de onderste uit poule, het Rotterdamse OZC. Bij rust had Albatros een ruime voorsprong gepakt, 4-13 en breidde deze verder uit tot een eindstand van 7-21. A2 had helaas een off-day en verloor met 10-5 bij HKC A1.

Albatros B1 wist ruim te winnen van DKB B2, 7-18 en behoudt zo de eerste plaats. Ook C1 wist te winnen van Achilles C1, 3-9. Daarnaast wisten B4, C3, C5 en D2 te winnen en behouden zo de eerste plek. B4 won met 8-6 van ACKC B3, C3 won met 7-12 van Conventus C1, C5 klopte DVS’69 met 8-4 en D2 wist nipt 2 punten te pakken tegen GKV D2, 3-2.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.