Een kijkje in de keuken bij bedrijven

23 mei 2011 door Ad van Herk
Een kijkje in de keuken bij bedrijven

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Afgelopen zaterdag 21 mei jl. vond in Zwijndrecht en Heerjansdam de Open Bedrijvendag plaats. Inwoners van Zwijndrecht en Heerjansdam en omliggende gemeenten waren van harte welkom om kennis te maken met het bedrijfsleven van Zwijndrecht en Heerjansdam.

Op industrieterrein De Geer in Zwijndrecht stelde diverse bedrijven hun deuren open om ‘een kijkje in de keuken’ te komen nemen bij de gevestigde bedrijven. Door middel van een treintje konden de bezoekers de diverse bedrijven op De Geer bezoeken. Ook waren er voldoende activiteiten voor de kinderen aanwezig die zich prima vermaakte!

In Heerjansdam was het “Heerjansdam Plein” opgezet voor deze Open Bedrijvendag. De gehele dag vonden hier demonstraties en rondleidingen plaats van deelnemende bedrijven. De reacties waren hier ook erg enthousiast en veel bedrijven hebben aangegeven ook volgend jaar weer mee te willen doen met dit initiatief! Bij Schmolz + Bickenbach op industrieterrein De Geer vond er een rondleiding door
de hallen plaats middels een parcour en ook waren er lekkere hapjes en animatie voor de kinderen aanwezig.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.