Van leeuwen services verlengt contract als hoofdsponsor van VVGZ

23 mei 2011 door Ad van Herk
Van leeuwen services verlengt contract als hoofdsponsor van VVGZ

ZWIJNDRECHT - Afgelopen vrijdag werd het nieuwe contract getekend tussen Van Leeuwen Services en VVGZ, waarbij de huidige hoofdsponsor zich opnieuw voor 3 jaar bindt aan de vereniging. Tevens wordt het kleine kunstgrasveldje voor de pupillen geadopteerd door V.L.S. en heet het pupillenveldje voortaan   V.L.S.- COURT

In Zomerlust werd het nieuwe contract getekend door V.L.S. en V.V.G.Z., waarbij V.L.S. zich voor de vierde maal 3 jaar bindt als hoofdsponsor van de Vogels. Op de foto penningmeester Joost de Jong en bestuurslid Sponsorzaken Jaap Swank  met Dennie van Leeuwen en Martin van Leeuwen (links) tijdens de officiele ondertekening.

Foto VVGZ/Jan Boom

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.