Vrachtwagenchauffeur licht gewond

26 mei 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 24-jarige vrachtwagenchauffeur uit Geldermalsen is op 26 mei licht gewond geraakt toen hij op de A16 een scherf van zijn voorruit in zijn gezicht kreeg. De man heeft zich voor zijn verwonding in het ziekenhuis in Zwijndrecht laten behandelen en kon daarna naar huis.

De verwonding ontstond, nadat de man rond 10.30 een onbekend voorwerp tegen zijn voorruit kreeg. De ruit brak niet door en het voorwerp ketste in onbekende richting van de ruit af. De chauffeur kon zonder verdere kleerscheuren een tankstation bereiken, vanwaar de politie werd gewaarschuwd. Doordat niet was uit te sluiten dat onverlaten een steen richting de vrachtwagen hadden gegooid, gingen diverse agenten in de directe omgeving op zoek naar eventuele verdachten. Ook werd een sms-alert verspreid. Er werd niemand aangetroffen die met het gooien van een steen o.i.d. in verband te brengen was.

Op het moment van het incident waren werkui naast de vangrail de berm aan het maaien. Het is niet uit te sluiten dat een steen tussen de messen van een bermmaaier terechtkwam en vervolgens richting de vrachtwagen schoot.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.