Verdachte aangehouden in verband met schietpartij Langeraarstraat

21 mei 2011

ZWIJNDRECHT - In het onderzoek naar de schietpartij aan de Langeraarstraat in Zwijndrecht waar afgelopen maandag 3 vrouwen om het leven kwamen is vrijdagavond een verdachte aangehouden. Na de aanhouding van de verdachte volgden twee doorzoekingen in woningen in Den Bosch en Helmond. Daarbij werd in de woning in Helmond een stoffelijk overschot aangetroffen.

Na onderzoek door het rechercheteam is vrijdagavond 20 mei onder leiding van de officier van justitie binnengevallen in een woning in Den Bosch. Het arrestatieteam kon in de woning aan de Christiaan Huygensweg een tweetal mannen aanhouden onder wie een 25-jarige inwoner van Helmond die wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij. De tweede man die in de woning in Den Bosch is aangehouden betreft een 45-jarige inwoner van Den Bosch. Tijdens de doorzoeking van deze woning is een vuurwapen aangetroffen en inbeslaggenomen.

Aantreffen stoffelijk overschot
Op hetzelfde tijdstip werd binnengetreden in een woning aan de Markiesstraat in Helmond. Daar werd een stoffelijk overschot aangetroffen. Het slachtoffer is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Medewerkers van Forensische Opsporing hebben een sporenonderzoek ingesteld. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.