Identiteit slachtoffer Helmond bekend

22 mei 2011

ZWIJNDRECHT - De identiteit van het stoffelijk overschot dat vrijdagavond werd aangetroffen in een woning aan de Markiesstraat in Helmond is bekend. Het gaat om een 20-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats die vanuit Amsterdam sinds 12 mei werd vermist. 

Het slachtoffer werd vrijdagavond aangetroffen nadat er een doorzoeking was gedaan in de woning in Helmond. De doorzoeking vond plaats naar aanleiding van de schietpartij die maandag 16 mei plaats had in een woning aan de Langeraarstraat in Zwijndrecht. Bij dit misdrijf kwamen drie vrouwen om het leven, een moeder en haar twee dochters. De vader raakte zwaargewond.
Het Nederlands Forensisch Instituut heeft vanochtend sectie verricht op het lichaam. De vrouw blijkt door schotwonden om het leven te zijn gekomen. De nabestaanden zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Relatie
Vrijdagavond werd eveneens een inval gedaan in een woning aan de Christiaan Huygensweg in Den Bosch. Op dat adres werd een tweetal mannen aangehouden waaronder een 25-jarige inwoner van Helmond. Deze verdachte staat ingeschreven in de woning aan de Markiesstraat in Helmond. Hij is een ex-vriend van de jongste dochter van het gezin aan de Langeraarstraat.

Het sporenonderzoek in de woning in Helmond zal vermoedelijk vandaag worden afgerond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.