nieuw inzichtspel binnen de Drechtsteden, de OmAlphalet experience

29 mei 2011

ZWIJNDRECHT -Geef het volk brood en spelen is een pracht uitdrukking die het al eeuwen doet.
Hoe eerlijk is dat of hoe leugenachtig. Het zijn mooie levensvragen die passen in het spel-aanbod dat in de Mauritsstraat 37a in Zwijndrecht wordt aangeboden.


Het is zelfs uniek voor de Drechtsteden en raakt daarin de dagelijkse werkelijkheid die we tegenkomen op allerlei niveau. Een leugentje voor eigen bestwil, het lijkt de politiek wel.
Wie zich bewust is in het leven en daarin met verstand en gevoel wil leren omgaan biedt het Wellnescentrum aan de mauritsstraat de Drechtsteden iets unieks. De OmAlphalet experience is een spel waarin een balans gevonden kan worden tussen verstand en gevoel.


OmAlphalet Experience is ontwikkeld om spelenderwijs gevoelens en gedachten met elkaar te delen…  Het spel is ontwikkeld om spelenderwijs gedachten en gevoelens met elkaar te delen om zo bewust te worden van jezelf en een ander..zijn gedachten-gang. Het spel biedt de mogelijkheid om mensen vanuit een andere hoek te benaderen en nieuwe kanten van jezelf en anderen te ontdekken. In het Wellnescentrum legt men je graag  hoe dat werkt.


Bij OmAlphalet Experience draait het niet om winnen of verliezen maar om de spelkaarten die om een open en eerlijk antwoord vragen. Zo werkt het ook bij het Wellnescentrum  je leren open en eerlijk de wereld te betreden met al haar valkuilen. Er zijn verschillende spelen om daaruit te leren de OmAlphalet Experience ‘Black Box’ bestaat uit 162 vragenkaarten met de meest uiteenlopende onderwerpen.
Iedere vrijdag staat in het teken van ontwikkeling via de techniek van spel. Of dat nu Kokologie  is, Itjing, of de  OmAlphalet Experience, het leert mensen tot inzicht te komen.


Natuurlijk kunnen mensen ook via persoonlijke consulten en vraagstelling begeleid worden.
Wat vaak opvalt dat men het spel van het leven ( Leela) wel speelt maar vaak de zelfde valkuilen  blijft tegenkomen, snel de berg op en even snel er weer af, of moeizaam zwoegend het doel bereiken en weer terugvallen in oude gewoontes.
Hoog of laag opgeleid? Dat maakt voor het deelnemen aan de OmAlphalet Experience niet uit.


Een keer het spel spelen en of meer weten kom dan maar eens langs in Zwijndrecht op de vrijdagmiddag. Zwijndrecht is bereikbaar met de waterbus en de Mauritsstraat ligt onder aan de dijk vlakbij het Veerplein.Ook met de auto is de Mauritsstraat 37a goed bereikbaar en is het daar ontspannen en gratis parkeren.

Vind jij het belangrijk om een levensdoel te hebben?< wat zou jou hoogste doel kunnen zijn?
Wanneer heb jij voor het laatst..een keerpunt gehad in je leven?
Kom eens langs en laat dat het keerpunt zijn in bewuster leven en je eigen welbevinden.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.