Conventus teleurstellend tegen Ten Donck

30 mei 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - In de laatst wedstrijd van het seizoen heeft Conventus zich van zijn slechtste kant laten zien. Het team dat vorige week nog zo goed speelde tegen Melmac haalde dat niveau bij lange na niet in de uitwedstrijd tegen Ten Donck uit Ridderkerk.
Veel te veel werd er geschoten waar met elkaar goed combineren  beter geweest zou zijn. Na de 1-1 liep Ten Donck uit tot 8-2 en liep Conventus weer achter de feiten aan. Vlak na rust moest Selma van Putten, die goed speelde, de wedstrijd staken met een rugblessure en werd vervangen door Ilona Schreuders.

Conventus wist na de rust nog terug te komen tot 10-5 maar bij 11-6, 11-7 en was 11-8 de einduitslag. Andere invallers in de 2e helft  waren Kevin Bras voor Niels de Kok en Denise Coenraads voor Priscilla Zijlmans.  Coach Benno Snaphaan was dan ook uitermate ontevreden over deze onnodige nederlaag. Wil Conventus een stabiele 2e klasser worden dan zal het spel veel constanter moeten gaan worden.
Scores: Danielle Winters 3x, Stephan Hoppel 1x, Vincent van Gool 1x, Samantha Boorsma 1x, Kevin Bras 1x en Thomas Streefkerk 1x.

Het 2e team verloor ook de laatste wedstrijd .
Ondanks het harde werken  en weinig geluk werd er tegen koploper WION 3 een 6-4 nederlaag geleden.
Ook Conventus 3, 4, en 5 wisten niet te winnen zodat met recht gesproken van een offday voor korfballend Conventus.

Reden tot lachen was er wel bij de jeugd.
Conventus B behaalde het kampioenschap door met 17-3 te winnen van RBA 3.
Dit was het 2e kampioenschap van dit team dat ook al kampioen was geworden in de najaarscompetitie.
Echter Conventus E deed het nog beter.
Na al kampioen te zijn geworden in het najaar en zaal werd dit team ook overtuigend kampioen  in de voorjaarscompetite.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.