O & O wint medailles bij rayon tuin toernooi

30 mei 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Zaterdag heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O eenmaal zilver en twee brons veroverd bij de in Papendrecht gehouden finale van het Rayon Turn Toernooi.

De groep senior-A bestaande uit de turnsters Maartje van der heiden, Stephanie Snikkers, Sabrina Weijer, Joanne Huisman, Joyce Gerritsen, Lizzy Mutsaars, Gabrielle de Man en Ghislaine van Parreren, moest met slechts 1,7 punt verschil de titel laten aan hun concurrent  DVO uit Dordrecht. Met 223, 25 punten pakte zij uiteindelijk het zilver.

De Senior-B-groep, samengesteld uit de turnsters, Judith van Willigen, Stephanie van Cappelle, Laura Nieuwstraten, Ellen van Beelen, Lesley Huising, Femke de Ruiter, Demi van Schelt en Petrouscha de Ruiter wist met 209,90 punten het brons voor zich op te eisen, even als de groep jeugd-A die met 234,75 pnt. ook op de derde plaats eindigde. In deze groep waren opgenomen Anne Bezemer, Denise Koel;eman, Nadine van der Hoeven, Renee Verbeek, Ilse Visser, Maaike van der Lely en Maartje Rosmulder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.