Groote Lindt nog druk in de weer

31 mei 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Groote Lindt heeft zich voorbije zaterdag geplaatst voor de finale ronde van de nacompetitie voor promotie naar de Tweede Klasse. Nadat de Lindt vorige week op eigen veld Sparta'30 met 1-0 had verslagen verloor het de return in Andel weliswaar met 2-1 maar omdat de ploeg van trainer Arthur Dorré de strafschoppen beter nam stoot het toch door. In een dubbele ontmoeting met Sleeuwijk (donderdag 2 juni uit en zaterdag 4 juni thuis, beide om 14:30 uur) gaat de Bakestein club nu uitmaken wie volgend seizoen in de Tweede Klasse mag uitkomen. In de reguliere speeltijd kwam Sparta'30 na ruim een uur spelen op voorsprong maar twee minuten later kopte Leon van den Heerik schitterend een vrije trap van Kevin de Deugd achter de Andelse goalie. Door een onoplettendheid werd het toch nog 2-1 en moesten strafschoppen bepalen wie er door ging. Uitblinker was doelman Raymond Klootwijk die twee 'pingels' keerde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.