TC presenteert laatste nieuwe aanwinst selectie

31 mei 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - TC en hoofdtrainer presenteren in en na eendrachtige samenwerking de  vooralsnog  7e en laatste aanwinst voor de seniorenselectie. Het betreft Wilco Hameetman, 23 jaar oud en thans uitkomend voor ASWH 2/3. Wilco is een speler die zo wel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan en heeft de ambitie uitgesproken het 1e elftal te kunnen  gaan versterken. Omdat de presentatie van in totaal 7 nieuwe spelers anders zou kunnen doen vermoeden, hecht de TC er waarde aan om nadrukkelijk uit  te spreken, dat er absoluut geen sprake is van welke financiële persoonlijke vergoeding dan ook. De nieuwe spelers hebben zich grotendeels zelf direct of indirect aangemeld bij onze vereniging. In een incidenteel geval is de inspanning  van de TC / hoofdtrainer  daar aan ten grondslag liggend geweest.

De TC hoopt met het totaal aan nieuwe spelers de  ontwikkeling van eigen opgeleide (jeugd)spelers te versnellen en mogelijk een promotiestap naar de 1e klasse te kunnen zetten in de nabije toekomst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.