Mannen wegens mishandeling aangehouden

01 juni 2011

ZWIJNDRECHT - Twee 19-jarige mannen uit Zwijndrecht zijn op 31 mei in hun woonplaats aangehouden. Ze zouden op 28 april op de Karel Doormanlaan bij de zware mishandeling van een 18-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht betrokken zijn geweest.

Het slachtoffer werd toen in zijn gezicht geschopt en geslagen en moest naar het ziekenhuis waar een gebroken kaak werd geconstateerd. Beide verdachten zitten vast en worden verhoord. Wat de aanleiding voor de mishandeling was, is nog niet duidelijk en de politie zet het onderzoek dan ook voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.