Rick Versteeg speler van het jaar bij VVGZ

05 juni 2011

ZWIJNDRECHT - Tijdens de slotdag reikt de Businessclub van VVGZ de prijzen uit, behorend bij de jaarlijkse spelersklassementen. Dit zijn de klassementen voor de beste drie voetballers van het jaar, de topscorer van het jaar en de belofte van het jaar.

Een drietal kenners, echte VVGZ-ers, geeft het hele seizoen door punten aan die spelers die minimaal 45 minuten aan een competitie wedstrijd deelnemen. Aan het eind van het seizoen worden de punten van de beste 16 wedstrijden opgeteld en ontstaat er een klassement.

De prijs voor de topscorer. Dit jaar met overmacht gewonnen door Kevin Vermeulen  met 17 goals.  De prijs voor de meest beloftevolle speler van VVGZ onder de 20 jaar is dit jaar toegekend aan Darlison Gerardus, die volgend seizoen bij Dordrecht ’90 gaat spelen. In de verkiezing van de beste voetballer van dit seizoen eindigde Kevin Vermeulen op de 3e plek, Dennis van de Pol werd 2e en de winnaar werd Rick Versteeg , die de Eelke Los Bokaal  voor de beste speler van het seizoen 2010 -2011 mocht ontvangen.
(foto vvgz/jan boom)

Voetballer van het jaar Rick Versteeg, voorzitter van de Businessclub Wim Los, Darlison Gerardus, Kevin Vermeulen, Dennis v.d. Pol en trainer Johan v/d Werff.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.