Groot NK-succes jongens en heren

06 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De jongens en heren individueel toestel turnen van de 1ste, 2de en 3de divisie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O hebben in Breda met groot succes deelgenomen aan de nationale titelstrijd.

De O & O-turners wisten hierbij beslag te leggen op maar liefst zestien titels, acht zilveren en vijf bronzen medailles.
In de meerkamptitelstrijd was er goud voor Jens van der Helm (jeugd-2de div.), Jelle van Leeuwen (jeugd-1ste div.) en Tim Boekestijn (senior-2de div.). Zilver was hierbij voor Sjoerd van Veldhuizen (pupil-1ste div.) Martin Mange (instap-tal.div.). Dennis Swinkels (instap 2de div.)pakte het brons.

Voorts pakte Jens goud op vloer en zilver op voltige en turnde  Jelle zich verder naar goud op de onderdelen vloer, sprong en rek en liet zich het zilver omhangen bij het onderdeel ringen. Tim was goed voor tweemaal zilver en wel ringen en rek,alsmede brons op vloer.

Sjoerd ging in de toestelfinales voor goud en realiseerde dit op voltige, ringen en brug. Op vloer was hij goed voor zilver. Martin pakte de titel op voltige en turnde zich op ringen naar het zilver. Dennis betrad de hoogste trede van het ereschavot op de onderdelen voltige en brug.
Verder waren in de toestelfinale tweetitels voor Remy Makram (jeugd 1ste div.) en wel op de onderdelen voltige en ringen. Wesley de Haas  (instap-tal.div.) veroverde goud op ringen en brons op rek. Het geheel werd gecompleteerd  door het brons op ringen van Danny de Lange (jun-II- 2de div.) en het brons op voltige van Bradley Noordzij (pup.1ste div.)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.