Margrietschool viert feest!

08 juni 2011 door Ad van Herk
Margrietschool viert feest!

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 1 juni was het groot feest op de Margrietschool. Alle juffen en meesters vierden op deze dag hun verjaardag. Zij beloofden de ouders ’s ochtends met alle kinderen een grote verrassing op te voeren. De gehele Margrietschool had namelijk speciaal voor deze dag een flashmob ingestudeerd. Alle kinderen dansten tegelijk op de swingende muziek van Alexis Jordan met het nummer Happiness. De gehele ochtend werden er spelletjes gespeeld met het thema muziek. De juffen en meesters werden flink verrast met mooie cadeaus. Het was een spetterende dag!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.