Groote Lindt is weer Tweede Klasse

08 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Met bijna alleen maar zelf opgeleide spelers, alleen Nestor Zimmerman kwam dit seizoen over van SC Emma, is Groote Lindt erin geslaagd terug te keren op het niveau waar het minimaal thuis hoort: de Tweede Klasse. In de eerste ronde van de nacompetitie werd Sparta'30 verslagen middels een 1-0 thuiszege en 2-1 uitnederlaag waarna Groote Lindt vanaf de stip de finale ronde veilig stelde.

Doelman Raymond Klootwijk onderscheidde zich toen weer eens door twee 'pingels' te pakken. In de finale was Sleeuwijk (dat als nummer 12 van 2F het vege lijf moest zien te redden) de tegenstander.  Na de heenwedstrijd  al met 2-3 te hebben gewonnen door goals van Kevin de Duegd, Marcel Walters en Nestor Zimmerman werd voorbije zaterdag ook de terugwedstrijd tegen de Brabanders gewonnen. Voor de Lindt scoorden Kevin de Deugd 2x, Frank Boekhout en Randy Haas. Gemakkelijk ging het niet want de bezoekers waren lange tijd de bovenliggende partij maar in het laatste kwartier  sloeg Groote Lindt genadeloos toe en boog het een 1-2 achterstand om naar een 4-2 voorsprong. Vlak voor tijd scoorden de bezoekers nog tegen maar daar maalde niemand meer om. Na afloop was er een groot feest inclusief DJ en barbeque. Zo keert Groote Lindt na een afwezigheid van drie jaar weer terug in de Tweede Klasse.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.