Fransmannen met softdrugs aangehouden

09 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Drie Fransmannen van 20, 22 en 24 jaar zijn op 9 juni op de A16 ter hoogte van Zwijndrecht aangehouden. Het drietal reed samen in één auto met defecte verlichting in de richting van Breda en vroeg daarmee om de aandacht van agenten. Toen de agenten met de inzittenden in gesprek gingen, kwam hen een hennepwalm tegemoet. De mannen bleken uiteindelijk zo’n 150 gram aan wiet en hash bij zich te hebben. Ook werd een honkbalknuppel aangetroffen. Dit alles is in beslaggenomen. De mannen zijn ingesloten en worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.