Succesvolle informatiedag

10 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT/  HENDRIK IDO AMBACHT - Met een spectaculaire opening door wethouders Aaike Kamsteeg (Zwijndrecht) en Teunis Stoop
(Hendrik-Ido-Ambacht), ondersteund door tv-held Bob de Bouwer, begon zaterdag de Info-Dag door de projectorganisatie van De Volgerlanden. Iedereen was welkom om in gesprek te gaan over de wijk met deskundigen, medewerkers en bestuurders.

Thema van de bijeenkomst was “De Volgerlanden Gaat als een speer!”. Onder regie van de projectorganisatie “De Volgerlanden” werken tal van organisaties samen aan het vlottrekken, optimaliseren en verbeteren van de wijk. De bezoekers werden geïnformeerd over de voortgang van alle projecten, zoals het Sophiapark en de vrije kavels. Ook vertelden de medewerkers over de opschoonacties die in De Volgerlanden worden gehouden.

Opkomst
De opkomst van de Info-Dag was zeer goed. Terwijl volwassenen in gesprek waren met de deskundigen of luisterden naar presentaties van de directeur van de projectorganisatie Jan Krijger en projectleider Dick Baan, konden de kinderen meedoen met een kleurwedstrijd. Suzan Keijzer heeft de prijs voor beste “kleine kleurder” gewonnen en Anne Spruit die voor “kleurrijke kleurder”. Beide meiden: van harte gefeliciteerd!

Website
De kunstwerken van de kinderen kunnen worden opgehaald bij Projectorganisatie De Volgerlanden, Antoniuslaan 1E. De foto’s van Bob de Bouwer met de bezoekers staan op de website van De Volgerlanden: www.devolgerlanden.nl. Ook de actuele informatie over de voortgang van De Volgerlanden, is te vinden op de website.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.