Nieuwe duurzame lichtmastreclame

10 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Met ingang van volgend jaar gaat de gemeente een overeenkomst aan met C&W Lichtmastreclame B.V. voor de exploitatie voor de komende tien jaar. In de contractperiode breidt het bedrijf het aantal lichtmastreclameborden uit met twintig stuks. De huidige zestig bakken worden er dus tachtig. Deze worden allemaal uitgevoerd met energiebesparende LED verlichting in plaats van de oude TL verlichting. Deze overeenkomst levert de gemeente niet alleen extra inkomsten op, maar ook een besparing van 85 procent energiekosten. Hiermee wordt weer een duurzame ambitie van de gemeente ingelost.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.