Bejaarde winkeldief aangehouden

11 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 80-jarige man uit Rotterdam is op 10 juni op het Hof van Holland aangehouden. Hij had daar uit een supermarkt een pak koekjes gestolen en dat werd gezien door het personeel. Beveiligingsmensen hielden de man buiten de winkel aan en droegen hem over aan de politie. Uit onderzoek bleek dat de man drie maanden eerder ook al was betrapt op winkeldiefstal. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd de man een boete van 260 euro opgelegd die hij direct betaalde.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.