Albatros op kamp

13 juni 2011 door Ad van Herk
Albatros op kamp

ZWIJNDRECHT - Afgelopen weekend zijn de jeugdleden van de korfbalvereniging Albatros massaal vertrokken voor het jaarlijkse kamp in Boxtel. Ook dit jaar hadden zich weer 150 kinderen aangemeld voor dit populaire evenement.

Het kamp stond dit jaar geheel in het teken staan van het thema: Police Academie. Er was weer veel moeite gedaan om allerlei leuke activiteiten te verzinnen die in het teken stonden van het kampthema. De kinderen zijn op Tweede Pinksterdag vermoeid en voldaan teruggekeerd naar Zwijndrecht.

Op zaterdag 18 juni a.s. vindt het jaarlijkse Waltmann & Co schoolkorfbal toernooi plaats. 72 teams zullen gaan strijden om de eerste plekken in de poules. Om half 10 zullen de spieren losgegooid worden met een warming up en vanaf kwart voor 10 zal de strijd losbarsten.

Naast de eerste plek in de poule wordt er ook gestreden voor de stippenbokaal. Welk team gooit de meeste strafworpen erin en mag zich de beste noemen in haar leeftijdcategorie. 

Op vrijdag 10 juni vond er weer een heus korfbalhuwelijk plaats. De Albatrosspelers Brenda de Vlaming en Sebastiaan van der Vinde gaven elkaar in Rhoon het ja-woord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.