Multidisciplinaire horecacontrole in Zwijndrecht

18 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De politie heeft in samenwerking met de brandweer, de gemeente Zwijndrecht, Verispect (controleurs kansspelen) op vrijdag 17 juni tussen 20.00 en 0.00 uur een grootschalige horecacontrole uitgevoerd. Er werden 12 horecabedrijven gecontroleerd in Zwijndrecht, 1 in Heerjansdam en 1 in Hendrik-Ido-Ambacht. Het doel van de controle was om een signaal af te geven aan de horecaondernemers in het belang van de openbare orde, veiligheid en samenleving. Er werd o.a. gecontroleerd op:
- Wet op de kansspelen:
- Drank- en Horecawet:
- Exploitatievergunning* (o.a. glaswerk buiten, geluidsoverlast etc.)

Tijdens de controle bleek dat vrijwel alle ondernemingen hun zaken redelijk tot goed op orde hadden. Vergunningen waren afgegeven en in de zaak voorhanden, een enkele ondernemer had dit niet in orde. Die krijgt een brief van de gemeente dan wel de politie.
Verder waren er met betrekking tot de brandveiligheid wat kleine op en aanmerkingen. Voor 1 horecaonderneming geldt dat de brandweer een na-controle zal verrichten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.