Man aangehouden voor huiselijk geweld

18 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De politie heeft vrijdagavond een 45-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. Agenten gingen af op de melding dat er in een flat voor omwonenden hoorbaar ruzie was tussen een man en een vrouw. De man weigerde in eerste instantie de deur open te doen maar deed dit uiteindelijk toch. Het slachtoffer (29) was zichtbaar angstig en had zichtbaar  verwondingen in gezicht en hals. De verdachte werd daarop geboeid en naar het politiebureau gebracht. Hij zit nog vast.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.