Bijzonder goud De Devel

20 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - In het weekend van 17, 18 en 19 juni namen De Devel deel aan de Nederlandse Junioren Kampioenschappen lange baan in Dordrecht. Elise van Schöll kwam uit voor de Junioren Gehandicapten en won goud op de 400 m vrije slag.

In het nieuwe zwembad in Dordrecht deden het afgelopen weekend drie zwemmers mee aan de NK Junioren lange baan. Onder leiding van hun trainers Wouter Rijper en Myrthe Lampe vertegenwoordigden Rainier Voll, Pim van Milt en Elise van Schöll de Zwijndrechtse zwemvereniging. Ondanks haar lichamelijke beperkingen was Elise  zeer succesvol door  verrassend op de 400 m vrije
slag meisjes junioren de gouden plak binnen te slepen. Zij zwom dit een in een prachtige  tijd van 08:10:58.

 Foto met Rainier Voll, Elise van Schöll en Wouter Rijper
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.