4e Bijeenkomst voor metaalbedrijven ‘Talent voor metaal’ met medewerking van Hans van Breukelen

20 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Metalent organiseert op woensdag 22 juni 2011 op vmbo-school LOC@ in Zwijndrecht de 4e bedrijvenbijeenkomst ‘Talent voor Metaal’.

Het project Metalent is onlangs verkozen tot voorbeeld regionaal project om de jeugdwerkloosheid te lijf te gaan. Metalent is een gezamenlijke initiatief van metaalbedrijven in de regio en heeft als doel in de metaalsector in de regio Rijnmond en Drechtsteden de instroom van jonge werknemers te verbeteren. Metalent ontwikkelt ‘talent voor metaal’ en is als scholingspool zowel in de klein- als grootmetaal actief. Metalent is een project waarin naast de opleidingsfondsen A+O en OOM ook de gemeente Rotterdam en de Drechtsteden middels het actuele actieplan Jeugdwerkloosheid een belangrijke rol spelen.

Het programma voor de bijeenkomst is bijgevoegd. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via www.metalent.nl.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Marco de Korte, directeur van Metalent, telefoon 0180-645455.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.