Geslaagde kandidaten DevelsteinCollege

20 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - ATHENEUM 
  
Cultuur en Maatschappij:
Anne-Mar Bootsma HENDRIK-IDO-AMBACHT, Melissa den Haring ZWIJNDRECHT, Juriaan van der Ster ZWIJNDRECHT, Anneroos Dekker HENDRIK-IDO-AMBACHT, Jessica Eijgelsheim ZWIJNDRECHT, Stef Haro ZWIJNDRECHT, Leanne Hekman ZWIJNDRECHT, Thom Hordijk ZWIJNDRECHT, Charlene van Kersen ZWIJNDRECHT, Ben van der Kruk HEERJANSDAM, Dennis van Noort ZWIJNDRECHT, Linda Tram ZWIJNDRECHT, Maxime den Boer HENDRIK-IDO-AMBACHT, Talitha Cornelisse ZWIJNDRECHT, Desiré de Haan ZWIJNDRECHT, Roos Muis HENDRIK-IDO-AMBACHT, Bettine Roest ZWIJNDRECHT, Dewi Rozenblad ZWIJNDRECHT, Belinda van der Slot HENDRIK-IDO-AMBACHT

Natuur en Gezondheid:
Lisanne van Berchum ZWIJNDRECHT, Martijn Groeneveld, Esther van Herpen, Martine van der Linde HENDRIK-IDO-AMBACHT, Tim van der Linden ZWIJNDRECHT, Remco van Pel ZWIJNDRECHT, Aram van Rijk, Rinske de Vries ZWIJNDRECHT, Boris Blokland  ZWIJNDRECHT, Erik Broekman HENDRIK-IDO-AMBACHT, Menno Buckers ZWIJNDRECHT, Bas Nagtegaal HENDRIK-IDO-AMBACHT, Jillis Reijmers HENDRIK-IDO-AMBACHT, Ralph Roubos ZWIJNDRECHT, Ellen van der Werff ZWIJNDRECHT,Jan Willem Bek  ZWIJNDRECHT, Joyce van Doodewaard HEERJANSDAM, Cassandra van Doorn ZWIJNDRECHT, Mark Euser HENDRIK-IDO-AMBACHT, Michelle den Hoed ZWIJNDRECHT, Jordi Keijzer ZWIJNDRECHT, Richard Maat HENDRIK-IDO-AMBACHT, Joran Schulte ZWIJNDRECHT, Katja van Strien HENDRIK-IDO-AMBACHT, Ferry Tillekens ZWIJNDRECHT, Chantal Voskamp HENDRIK-IDO-AMBACHT, Sander de Winter HENDRIK-IDO-AMBACHT

Havo

Cultuur en Maatschappij:
Joyce Blom HENDRIK-IDO-AMBACHT, Sjoukje Heijster ZWIJNDRECHT, Claire Houben HENDRIK-IDO-AMBACHT, Dennis Hout HENDRIK-IDO-AMBACHT, Annefleur Rijnhout ZWIJNDRECHT, Esmée Rook ZWIJNDRECHT, Rosanne Schoon ZWIJNDRECHT, Jeroen de Veij HENDRIK-IDO-AMBACHT, Annelieke Aardoom ZWIJNDRECHT

Economie en Maatschappij
Koen Arendse RIDDERKERK, Pascal Barendregt ZWIJNDRECHT, Laurens Bekker ZWIJNDRECHT, Sandra van den Berg ZWIJNDRECHT, Yannick Boers ZWIJNDRECHT, Chris Boshuizen ZWIJNDRECHT, Pien van Buchem RIDDERKERK, Jeff Buitendijk ZWIJNDRECHT, Léonie Christen HENDRIK-IDO-AMBACHT, Gregor Daane HENDRIK-IDO-AMBACHT, Renée van Dijk ZWIJNDRECHT , Tom Drinkwaard HENDRIK-IDO-AMBACHT, Jos van Duin HENDRIK-IDO-AMBACHT, Melina Eekhoff ZWIJNDRECHT, Nikki Fredriksz HENDRIK-IDO-AMBACHT, Bas de Graaf ZWIJNDRECHT, Stefan Groenenboom HENDRIK-IDO-AMBACHT, Jacqueline de Groot HENDRIK-IDO-AMBACHT, Sebastiaan Gruiters GIESSENBURG, Jeffrey van Gurp ZWIJNDRECHT, Niels Hack HENDRIK-IDO-AMBACHT, Désire van der Hee HENDRIK-IDO-AMBACHT, Britt van Herpen HENDRIK-IDO-AMBACHT, Jos Hogendoorn HENDRIK-IDO-AMBACHT, Chadassa Hulisélan ZWIJNDRECHT, Matthias van der Klaauw RIDDERKERK, Lisa Klarenbeek ZWIJNDRECHT, Max Klootwijk HENDRIK-IDO-AMBACHT, Sanza Koiter ZWIJNDRECHT.Angela Koorevaar ZWIJNDRECHT, Ronan Langenberg HENDRIK-IDO-AMBACHT, Dorien Leenheer HENDRIK-IDO-AMBACHT, Kevin Leusink HENDRIK-IDO-AMBACHT, Michelle van der Linden HEERJANSDAM, Melissa de Maa ZWIJNDRECHT, Kevin van der Maden ZWIJNDRECHT, Tamara de Man ZWIJNDRECHT, Daan Mansveld HENDRIK-IDO-AMBACHT, Brent van Mastrigt ZWIJNDRECHT, Melanie van der Meer HENDRIK-IDO-AMBACHT, Sabine van der Meulen HENDRIK-IDO-AMBACHT, Ylan Ngo HENDRIK-IDO-AMBACHT, Robin Opzitter HENDRIK-IDO-AMBACHT, Robin Paans HENDRIK-IDO-AMBACHT, Rosanne de Pee HENDRIK-IDO-AMBACHT, Jelmer Pons ZWIJNDRECHT Economie en Maatschappij, Jan Jaap Pruysen HENDRIK-IDO-AMBACHT, Mitchell den Ridder HENDRIK-IDO-AMBACHT, Thom de Rijke HENDRIK-IDO-AMBACHT, Arlette Roels HENDRIK-IDO-AMBACHT, Céline Roso HENDRIK-IDO-AMBACHT, Steve Scholtes HORENDONK ESSEN, BELGIE, Naomi Schouten HENDRIK-IDO-AMBACHT, Rick Schuurmans ZWIJNDRECHT, Nick Slijkhuis ZWIJNDRECHT Economie en Maatschappij, Nadine Stolk ZWIJNDRECHT, Jasper den Toom ZWIJNDRECHT, Leander Uijtterlinde HENDRIK-IDO-AMBACHT, Lyanca Verrijp HENDRIK-IDO-AMBACHT, Noëlle Verveer HENDRIK-IDO-AMBACHT, Samantha de Waard HENDRIK-IDO-AMBACHT, Luuk van Welie HEERJANSDAM, Nikki Westerman ZWIJNDRECHT, Danny van Wijk HENDRIK-IDO-AMBACHT, Robbin van Wingerden ZWIJNDRECHT, Gabriëlle Wuister ZWIJNDRECHT Economie en Maatschappij


Economie en Maatschappij/Cultuur en Maatschappij:
Ashia Bruinsma ZWIJNDRECHT, Nicolette Davis ZWIJNDRECHT, Rosalie van Eijl ZWIJNDRECHT, Daniëlle Kamp ZWIJNDRECHT, Amy Lodder ZWIJNDRECHT
 

Natuur en Gezondheid:
Jochem Baan HEERJANSDAM, Linde Berghout HENDRIK-IDO-AMBACHT, Marloes van der Ende HENDRIK-IDO-AMBACHT, Daryl Giesbers RIDDERKERK, Jorden Harteloh ZWIJNDRECHT, Esther den Hoed ZWIJNDRECHT, Suzanne Hogendoorn HENDRIK-IDO-AMBACHT, Fenna van Iersel ZWIJNDRECHT, Sharon de Klerk HENDRIK-IDO-AMBACHT, Stefanie van Leeuwen ZWIJNDRECHT, Ismay van Noort HENDRIK-IDO-AMBACHT, Dave Olschewski HENDRIK-IDO-AMBACHT, Tom Overgaauw HEERJANSDAM, Dion van Rijn HENDRIK-IDO-AMBACHT, Desirée de Ruiter ZWIJNDRECHT, Bert-Jan Verburg ZWIJNDRECHT 

Natuur en Gezondheid/Economie en Maatschappij:
Kevin Schell ZWIJNDRECHT  

Natuur en Techniek:
Kevin van Asch ZWIJNDRECHT, Martijn Bosselaar ZWIJNDRECHT, Luuk van Egeraat ZWIJNDRECHT, Arjan Elschot ZWIJNDRECHT, Stefan den Hoed ZWIJNDRECHT , Wouter Nieuwenhuijzen HENDRIK-IDO-AMBACHT, Jeroen Nijhuis HENDRIK-IDO-AMBACHT, Thijs de Rooij HENDRIK-IDO-AMBACHT, Robin Tjiong ZWIJNDRECHT Natuur en Techniek
 

Natuur en Techniek/Natuur en Gezondheid:
Sander Aelen ZWIJNDRECHT, Jeroen In de Braekt HENDRIK-IDO-AMBACHT, Wouter Daane HENDRIK-IDO-AMBACHT, Iris Fitskie ZWIJNDRECHT, Max Groenteman ZWIJNDRECHT, Yordi Hoogervorst HENDRIK-IDO-AMBACHT, Jerry Jordaan ZWIJNDRECHT, Anouk Leijs ZWIJNDRECHT, Lars van Ockenburg ZWIJNDRECHT, Wouter Roest HENDRIK-IDO-AMBACHT, Erika Scheurwater HENDRIK-IDO-AMBACHT, Daphne Scheurwater HENDRIK-IDO-AMBACHT, Michiel Swart ZWIJNDRECHT

Vmbo

Economie:
Daan Brinkman RIDDERKERK, Jasper Corvers ZWIJNDRECHT, Gail Denekamp HENDRIK-IDO-AMBACHT, Joël Eland HENDRIK-IDO-AMBACHT, Robert den Engelse ZWIJNDRECHT, Kenny van Gent HENDRIK-IDO-AMBACHT, Merel den Hartog ZWIJNDRECHT, Dennis van der Hee HENDRIK-IDO-AMBACHT, Jurian Klop ZWIJNDRECHT, Michelle Koppenhagen HENDRIK-IDO-AMBACHT, Kevin Loos  ZWIJNDRECHT, Yoël Martherus ALBLASSERDAM, Laura Nieuwstraten HENDRIK-IDO-AMBACHT, Dennis Rijsdijk  ZWIJNDRECHT, Sanne de Roo ZWIJNDRECHT, Lisanne van de Ruit KATWIJK ZH, David Simic ZWIJNDRECHT, Erik van der Stelt ZWIJNDRECHT, Marco van der Straaten ZWIJNDRECHT, Egon Verveer ZWIJNDRECHT, Niels Verwoert ZWIJNDRECHT, Lauri de Vos ZWIJNDRECHT


Economie, Landbouw, Techniek:
Maurice de Man ZWIJNDRECHT, Dylan Nobel ZWIJNDRECHT, Bart Rijper HENDRIK-IDO-AMBACHT


Economie, Landbouw, Zorg en Welzijn:
Willemijn Bezemer RIDDERKERK, Anique Prinse ZWIJNDRECHT, Deveny Ros HEERJANSDAM, Mariëlle Struik HENDRIK-IDO-AMBACHT, Robert Bijl HENDRIK-IDO-AMBACHT, Erwin de Graaf ZWIJNDRECHT, Jaqueline Knook HENDRIK-IDO-AMBACHT, Lars Kramer  ZWIJNDRECHT


Economie, Zorg en Welzijn, Landbouw:
Stéphanie van Dam ZWIJNDRECHT,Dewi Kroos HENDRIK-IDO-AMBACHT, Miranda van Rijn HENDRIK-IDO-AMBACHT, Laura Zodenkamp ZWIJNDRECHT
 

Landbouw, Economie, Zorg en Welzijn:
Chantal Klerk HENDRIK-IDO-AMBACHT, Ivanka Ossewaarde ZWIJNDRECHT, Crista Rademaker HENDRIK-IDO-AMBACHT, Andrea Verdonk ZWIJNDRECHT, Anoek de Vormer HENDRIK-IDO-AMBACHT, Jacqueline van Wingerden HENDRIK-IDO-AMBACHT


Landbouw, Techniek:
Dennis van Leeuwen HENDRIK-IDO-AMBACHT, Noël Schutte ZWIJNDRECHT, Henk Vlot HENDRIK-IDO-AMBACHT


Landbouw, Techniek, Economie
Ruben Schouwstra HENDRIK-IDO-AMBACHT 
 

Landbouw, Techniek, Zorg en Welzijn
Kevin de Jong HEERJANSDAM, Mirre Abbema HENDRIK-IDO-AMBACHT, Eva van Beest HENDRIK-IDO-AMBACHT, Melanie Beijn ZWIJNDRECHT, Melanie Bouman HENDRIK-IDO-AMBACHT, Haliegh Dolman ZWIJNDRECHT, Joëlle Koopmans HENDRIK-IDO-AMBACHT, Ivanka Kovács ZWIJNDRECHT, Robert Jan Lanser HENDRIK-IDO-AMBACHT, Bob Lanser ZWIJNDRECHT, Gertjan Lanser ZWIJNDRECHT, Bente van der Meer ZWIJNDRECHT, Mèlanie van Vendeloo ZWIJNDRECHT, Marianne van der Weiden HENDRIK-IDO-AMBACHT


Landbouw, Zorg en Welzijn, Economie:
Kelly Dorré HENDRIK-IDO-AMBACHT, Amber Duinkerke HENDRIK-IDO-AMBACHT Landbouw, Priscilla van der Jagt  RIDDERKERK , Dorine Soethoudt ZWIJNDRECHT, Myron Burman ZWIJNDRECHT


Techniek, Economie, Landbouw:
Martijn Alblas ZWIJNDRECHT, Steinar Heijkoop HENDRIK-IDO-AMBACHT, Daimy Lingen HENDRIK-IDO-AMBACHT, Riley Smit HENDRIK-IDO-AMBACHT, Connor Verhagen ZWIJNDRECHT, Dominick Barendregt ZWIJNDRECHT, Kevin Gleijm ZWIJNDRECHT

Zorg en Welzijn:
Dirce-Lene Evora ZWIJNDRECHT, Eileen Jaquet HENDRIK-IDO-AMBACHT, Bo Leirissa HENDRIK-IDO-AMBACHT, Èvi Neroutsos ZWIJNDRECHT


Zorg en Welzijn, Landbouw:
Sanne den Outer HENDRIK-IDO-AMBACHT, Patricia de Zeeuw ZWIJNDRECHTCharèl van Noort ZWIJNDRECHT Zorg en Welzijn, Landbouw, Economie
Eva Stolk ZWIJNDRECHT Zorg en Welzijn, Landbouw, Economie


Zorg en Welzijn, Landbouw, Techniek:
Max van Peski ZWIJNDRECHT, Robert Rojer ZWIJNDRECHT, Isabeau de Waard HENDRIK-IDO-AMBACHT

Vmbo-T

Economie:
Daan Brinkman RIDDERKERK, Jasper Corvers ZWIJNDRECHT, Gail Denekamp HENDRIK-IDO-AMBACHT, Joël Eland HENDRIK-IDO-AMBACHT, Robert den Engelse ZWIJNDRECHT, Kenny van Gent HENDRIK-IDO-AMBACHT, Merel den Hartog ZWIJNDRECHT, Dennis van der Hee HENDRIK-IDO-AMBACHT, Jurian Klop ZWIJNDRECHT, Michelle Koppenhagen HENDRIK-IDO-AMBACHT, Kevin Loos ZWIJNDRECHT, Yoël Martherus ALBLASSERDAM, Laura Nieuwstraten HENDRIK-IDO-AMBACHT, Dennis Rijsdijk  ZWIJNDRECHT, Sanne de Roo ZWIJNDRECHT, Lisanne van de Ruit KATWIJK ZH, David Simic ZWIJNDRECHT, Erik van der Stelt ZWIJNDRECHT, Marco van der Straaten ZWIJNDRECHT, Egon Verveer ZWIJNDRECHT, Niels Verwoert ZWIJNDRECHT, Lauri de Vos ZWIJNDRECHT

Economie, Landbouw, Techniek:
Maurice de Man ZWIJNDRECHT, Dylan Nobel ZWIJNDRECHT, Bart Rijper HENDRIK-IDO-AMBACHT


Economie, Landbouw, Zorg en Welzijn
:
Willemijn Bezemer RIDDERKERK, Anique Prinse ZWIJNDRECHT, Deveny Ros HEERJANSDAM Economie, Mariëlle Struik HENDRIK-IDO-AMBACHT

Economie, Techniek, Landbouw:
Robert Bijl HENDRIK-IDO-AMBACHT, Erwin de Graaf ZWIJNDRECHT

Economie, Zorg en Welzijn:
Jaqueline Knook HENDRIK-IDO-AMBACHT, Lars Kramer ZWIJNDRECHT

Economie, Zorg en Welzijn, Landbouw:
Stéphanie van Dam ZWIJNDRECHT: Dewi Kroos HENDRIK-IDO-AMBACHT: Miranda van Rijn HENDRIK-IDO-AMBACHT: Laura Zodenkamp  ZWIJNDRECHT 

Landbouw, Economie, Zorg en Welzijn:
Chantal Klerk HENDRIK-IDO-AMBACHT, Ivanka Ossewaarde ZWIJNDRECHT, Crista Rademaker HENDRIK-IDO-AMBACHT, Andrea Verdonk ZWIJNDRECHT, Anoek de Vormer HENDRIK-IDO-AMBACHT Jacqueline van Wingerden HENDRIK-IDO-AMBACHT

Landbouw, Techniek:
Dennis van Leeuwen HENDRIK-IDO-AMBACHT, Noël Schutte ZWIJNDRECHT, Henk Vlot HENDRIK-IDO-AMBACHT

Landbouw, Techniek, Economie:
Ruben Schouwstra HENDRIK-IDO-AMBACHT 

Landbouw, Techniek, Zorg en Welzijn:
Kevin de Jong HEERJANSDAM, Mirre Abbema HENDRIK-IDO-AMBACHT, Eva van Beest HENDRIK-IDO-AMBACHT, Melanie Beijn ZWIJNDRECHT, Melanie Bouman HENDRIK-IDO-AMBACHT, Haliegh Dolman ZWIJNDRECHT, Joëlle Koopmans HENDRIK-IDO-AMBACHT, Ivanka Kovács ZWIJNDRECHT, Robert Jan Lanser HENDRIK-IDO-AMBACHT, Bob Lanser ZWIJNDRECHT, Gertjan Lanser ZWIJNDRECHT , Bente van der Meer ZWIJNDRECHT, Mèlanie van Vendeloo ZWIJNDRECHT, Marianne van der Weiden HENDRIK-IDO-AMBACHT 

Landbouw, Zorg en Welzijn, Economie:
Kelly Dorré HENDRIK-IDO-AMBACHT, Amber Duinkerke HENDRIK-IDO-AMBACHT, Priscilla van der Jagt RIDDERKERK, Dorine Soethoudt ZWIJNDRECHT, Myron Burman ZWIJNDRECHT 

Techniek, Economie, Landbouw:
Martijn Alblas ZWIJNDRECHT, Steinar Heijkoop HENDRIK-IDO-AMBACHT, Daimy Lingen HENDRIK-IDO-AMBACHT, Riley Smit HENDRIK-IDO-AMBACHT Techniek, Landbouw

Techniek, Landbouw, Zorg en Welzijn:
Connor Verhagen ZWIJNDRECHT, Dominick Barendregt ZWIJNDRECHT, Kevin Gleijm ZWIJNDRECHT 

Zorg en Welzijn
Dirce-Lene Evora ZWIJNDRECHT , Eileen Jaquet HENDRIK-IDO-AMBACHT, Bo Leirissa HENDRIK-IDO-AMBACHT, Èvi Neroutsos ZWIJNDRECHT

Zorg en Welzijn, Landbouw:
Sanne den Outer HENDRIK-IDO-AMBACHT,Patricia de Zeeuw ZWIJNDRECHT

Zorg en Welzijn, Landbouw, Economie:
Charèl van Noort ZWIJNDRECHT, Eva Stolk ZWIJNDRECHT 

Zorg en Welzijn, Landbouw, Techniek:
Max van Peski ZWIJNDRECHT,Robert Rojer ZWIJNDRECHT, Isabeau de Waard HENDRIK-IDO-AMBACHT 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.