Nieuwe Hele dagopvanglocatie met natuurtuin in Zwijndrecht

24 juni 2011 door Ad van Herk
Nieuwe Hele dagopvanglocatie met natuurtuin in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Op 1 augustus 2011 opent Kinderopvang Bobo een nieuwe Hele dagopvanglocatie aan de Lindelaan 45 in Zwijndrecht. De kinderen op deze locatie gaan buitenspelen in een echte natuurtuin. De tuin staat boordevol natuurlijke elementen en uitdagingen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook aan parkeergelegenheid is gedacht. Bobo realiseert er parkeerplekken op eigen terrein. Niet alleen buiten, maar ook binnen kunnen kinderen en ouders rekenen op bijzonder mooie, sfeervolle en moderne ruimtes. Kinderopvang Bobo past het pand volledig aan de hoge eisen die Bobo aan haar ruimtes stelt, aan. Ook is de opvang van Kinderopvang Bobo inclusief luiers en voeding.

Puk helpt kinderen bij hun taalontwikkeling
Kinderopvang Bobo biedt kinderen en ouders meer dan opvang, wij willen kinderen begeleiden in hun ontwikkeling en de doorgaande ontwikkelingslijn waarborgen. Onze betrokken pedagogisch medewerkers zijn hiervoor opgeleid en weten als geen ander op speelse wijze de kinderen op hun eigen niveau te stimuleren in hun ontwikkeling. Vanuit de erkende ontwikkelingsstimuleringsprogramma’s worden ze daarbij geholpen door Puk. Puk is een aansprekende pop die gebeurtenissen uit de belevingswereld van de kinderen beleeft.

Geheel vrijblijvend inschrijven

Per 1 mei 2011 heeft Kinderopvang Bobo een Hele dagopvanglocatie met christelijke identiteit geopend. Deze locatie bevindt zich aan de Witte de Withstraat 46 in Hendrik‐Ido‐Ambacht. Door de opening van twee nieuwe locaties voor Hele dagopvang, is er momenteel bij Kinderopvang Bobo bijna altijd gelijk plaats. Ouders ontvangen na inschrijving een bevestiging met daarin de aangevraagde opvangplaats of eventuele alternatieven die beschikbaar zijn. Mocht het nodig zijn om de startdatum nog te wijzigen, dan is het dit geen probleem. Kinderopvang Bobo rekent daar geen kosten voor, zelfs niet als de ouder voor ingangsdatum besluit om het kind niet naar de opvang te brengen. Inschrijven is bij Bobo dus geheel vrijblijvend.

Betrokken bij kinderen en ouders

Kinderopvang Bobo biedt opvang van zeer hoge kwaliteit en is buitengewoon betrokken bij ouders en kinderen. Deskundige pedagogisch medewerkers hebben een luisterend oor en een scherp oog. Ze verzorgen de kinderen optimaal en begeleiden ze op enthousiaste wijze in hun ontwikkeling. Kinderopvang Bobo heeft al vele jaren ervaring en vindt het belangrijk dat kinderen en ouders bij Bobo een fijne tijd hebben. De ervaring leert dat ouders hun kinderen met een gerust hart bij Bobo achterlaten. Uiteraard staat kwaliteit bij Bobo hoog in het vaandel; Bobo is HKZ‐gecertificeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.