Pelikaan in de voorbereiding

24 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Het eerste elftal zal eind juli met de voorbereiding starten voor het nieuwe seizoen. Afgelopen seizoen kwam Pelikaan in de "zeeuwse" competitie uit, aankomend seizoen zal Pelikaan uitkomen in de regionale competitie, de 2e klasse F. Pelikaan zal dan weer leuke regionale derby's spelen. De Bakestein derby is ook weer in ere hersteld, buurman Groote Lindt is na hun promotie ook in gedeeld in de 2e klasse F. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, waarbij hoofdtrainer Michel de Raad zeven nieuwe spelers kan verwelkomen, zal Pelikaan een aantal oefenwedstrijden spelen. Een aantal spelers namen afscheid: Timo Epping vertrekt naar Drechtstreek, Wesley Neeskens gaat naar De Alblas, Jeffrey Cornfield naar Papendrecht 1 (zo), Martijn Verhoeff en Wouter Krete gaan lager spelen. Op 3 september zal de competitie starten. Wie de tegenstander is, is nog niet bekend.


6-aug          za        Rijnmond Hoogvliet sport 1        Pelikaan 1        14.30
9-aug          di        Heerjansdam 1                              Pelikaan 1        19.30
13-aug        za        Sleeuwijk 1                                     Pelikaan 1        15.00
16-aug        di        Drechtstreek 1                                Pelikaan 1        19.30

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.