Twee zebrapaden in Heerjansdam

27 juni 2011 door Ad van Herk

HEERJANSDAM - Een lang gekoesterde wens van Heerjansdammers en de Dorpsraad gaat in vervulling. Op de Molenweg zijn twee zebrapaden aangebracht die het oversteken veiliger moeten maken. De zebrapaden liggen ter hoogte van het zwembad en Voetbalvereniging HJD. Wethouder Mirck neemt de zebrapaden op woensdag 29 juni om 15.00 uur officieel in gebruik.

Bebouwde kom
In de eigendomskwestie van de Molenweg heeft het waterschap Hollandse Delta na jaren duidelijkheid verschaft. De weg bleek toch van de gemeente te zijn. Dat maakte het mogelijk de zebrapaden aan te leggen en het bord bebouwde kom te verplaatsen richting de rotonde. Het bord was tevens aan vervanging toe. Met het verplaatsen van het bord wordt het verkeer eerder gewezen op de snelheidsbeperking in de bebouwde kom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.