Motorrrijder onderuit

27 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 26-jarige motorrijder uit Zwijndrecht  is op 27 juni licht gewond geraakt toen hij op de Burgemeester Jansenlaan onderuit ging. De man moest vol in de remmen toen hij zag dat een personenauto een parkeervak verliet en een aanrijding dreigde. De 43-jarige automobiliste uit Hendrik-Ido-Ambacht zag de motorrijder kennelijk niet. De bestuurder schoof met motor tegen de auto aan en hield aan de botsing een (vermoedelijk) gekneusde enkel over. De automobiliste bleef ongedeerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.