Fietsers aangereden

27 juni 2011 door Ad van Herk

HEERJANSDAM – Een 54-jarige fietser uit Heerjansdam heeft op 27 juni een armbreuk opgelopen toen hij in Heerjansdam tegen een stilstaande bestelbus aanreed. De racefietser reed op de Dorpsstraat en sloeg op de kruising met de op de kruising Molenweg rechtsaf. Mogelijk nam de man de bocht te ruim, want hij botste tegen de zijkant van de wachtende bestelbus op. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. De 49-jarige bestuurder uit Soest bleef ongedeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.