MS Fonds zoekt 165 vrijwilligers

28 juni 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Het Nationaal MS Fonds zoekt 165 collectanten in Zwijndrecht voor de MS Collecte. Tot nu toe zijn er 20 collectanten, maar dat is niet genoeg om bij iedere voordeur aan te bellen.

Om bij alle 44.000 inwoners aan te bellen moeten er 185 collectanten zijn”, zegt Ria Duimel, coördinator van de plaatselijke collecte. Multiple Sclerose (MS) is een chronische ziekte van het centrale zenuwstelsel en geen spierziekte zoals veel mensen denken. Men weet nog niet hoe Multiple Sclerose ontstaat, er is nog geen genezing mogelijk. Er is nog heel veel onderzoek en dus geld nodig.

Het Nationaal MS Fonds is actief op de gebieden voorlichting, coaching én onderzoek en bundelt zo de krachten in de strijd tegen MS. Het Nationaal MS Fonds is hierdoor een full service organisatie op het gebied van MS, waar zowel mensen met MS en hun naasten als MS professionals en geïnteresseerden terecht kunnen.

De MS collecteweek is van 21 t/m 26 november.Je kunt zelf bepalen op welke avond je collecteert en kunt aangeven waar je het liefst wilt collecteren.

Wilt u meehelpen Neem contact op met Ria Duimel, a.duimel4@kpnplanet.nl of via www.mscollecte.nl Een donatie, klein of groot, is altijd welkom op giro 5057.
 ms fonds,collecte

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.